Kiné voor ouderen


Ben je 65-plusser? Dan bestaat de kans dat je begint te merken dat je minder beweeglijk, minder soepel of minder sterk wordt. Hierdoor is het niet ondenkbaar dat je belemmeringen ervaart in je dagelijks functioneren. Is het nu een algemene achteruitgang in conditie waardoor je minder ver kunt stappen, een val of valangst waardoor je tijdens je huishoudelijke activiteiten belemmerd wordt of een beperking in beweeglijkheid waardoor je moeilijker in auto kunt rijden.

Zelfstandigheid herwinnen

Bij ons kun je terecht voor geriatrische revalidatie, of gewoon kiné voor ouderen. Een persoonlijk kinesitherapieprogramma gericht op de ouder wordende mens. In hoofdzaak worden oefeningen aangeboden om kracht, evenwicht, conditie en lenigheid te verbeteren en zo je zelfstandigheid te herwinnen. Verder bieden we ook therapie voor specifieke aandoeningen die vaak voorkomen bij ouderen (Parkinson, CVA,…) 

 

12 uren op de loopband … wist-je-datjes – Over de brug Wist je dat door intensieve fysieke activiteit 50% van de valpartijen voorkomen kan worden?

COVID-19 vaccinatie
Terug naar boven