Tournée Minérale

Februari zonder alcohol

Vanaf de eerste editie was het enthousiasme voor Tournée Minérale enorm: meer dan 120.000 Belgen schreven zich in. UGent deed een onderzoek bij de deelnemers van vorig jaar. 9 op de 10 zei minstens één van de voordelen ervaren te hebben.

In februari 2021 gaat alweer de vijfde editie van start. Hopelijk samen met jou! Het maakt niet uit of je nu voor de eerste keer meedoet, of al vaker een maand alcoholvrij door het leven ging. Een maand stilstaan bij je alcoholgebruik, levert je alleen maar voordelen op.

Schreeuw van de daken dat je meedoet…

Een maand lang aan de verleiding weerstaan is een hele klus. Met steun van je familie, vrienden of collega’s lukt dat veel beter. Vertel daarom iedereen over de uitdaging. Daag hen uit om mee te doen, moedig elkaar aan en hou samen vol.

… en probeer deze heerlijke Mocktails

https://www.tourneeminerale.be/nl/tips-en-recepten/p/1/a/

Bezorgd over je alcoholgebruik?

Let op: deelnemen aan ‘Tournée Minérale’ is geen oplossing voor wie problemen ervaart met zijn of haar alcoholgebruik. Ben je bezorgd over je alcoholgebruik of dat van iemand rondom jou? Bij De DrugLijn kan je terecht voor een eerste advies op maat. Anoniem, zonder taboe en zonder oordeel. Wil je aan de slag met je gebruik? Neem een kijkje op www.alcoholhulp.be voor online zelfhulp en begeleiding.

Tournée Minérale
COVID-19 vaccinatie
Terug naar boven